sabah yola çıkçaz akşamdan yakıt ikmali yapalım

serdar hocanın evine iftara geçtik sonra,hemen oturdum bilgisayarın başına

iftar saati yaklaşmaya başladığında evde tatlı bir koşuşturma başladı

saat gelince ezan okundu sertdemir ailesinin fertleriyle iftarımızı açtık,allah keselerine bereket versin ve kabül etsin,herşey çok mükemmeldi.

yemekten sonra ilknur hocam ve evin neşe kaynayı elifnur sahnedeydi,çok hoş zaman geçti gülmekten gözlerimizden yaş aktı,elifnura allah uzun ömürler versin.

yemeğin ortasında geldi masaya bu tabak,yemek sonuna kadar acaba neden çiğ kurufasülyeyi getirdiler diye düşünürken bide baktım serdar hoca fasülyeden bitane ağzına attı ve yemeye başladı,çok şaşırdım

sorduğuımda ise abi fasülye değil badem cevabı alınca orda yerin dibine girdim,uzun bisürede ona gülündü.hehehehee

iftardan sonra tuttuk harputun yolunu,şadov 750,cbf 150,yıben 150 t-2 serdar hoca ve ben önceden gittik harputa

12 km bir yoldan sonra harput balıkgazi tesislerine vardık

yarım saat sonra kuyumcu murat kardeşimizde geldi buluşmaya

çok serin ve esiyordu yukarısı ben hiç montumu çıkaramadım ama serdar hoca gençlikten işte bu şekilde oturdu gidene kadar.

demlik çayımızda geldi başladık yudumlamaya

enson gelen çayları öder demişler,ahmet abininde r5 i var harput ondan sorulurmuş renk kattı aramıza sohbetleri çok hoştu,ayaklarına sağlık çay sponsorluğu için teşekkür ederiz kendisine.
bir elazığ serüvenide böylece son buldu,elazığdaki çok önemli destek ve katkılarından dolayı serdar hocam ve ailesine defalarca teşekkürler,allah razı olsun hepsinden,ayrıca elazığ esnaflarından kuyumcu ve belediye meclis üyesi murat kardeşimde katkıları için teşekkürler sağlıcakla ve esen kalın sertdemir ailesi ve murat kardeşim.elazığa kucak dolusu selamlar.