Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2009, 16:42   #43 (permalink)
maviheyecan
__MAVİ MODARATÖR__
maviheyecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SocialTwist Tell-a-Friend

arkadaşlar ben bugün gün boyu hastanedeydim saolun bi çok arkadaşımızla telefonla görüştüm bilgi verdim ama bilgi alamayan arkadaşlarada buradan yazıyorum aykutun son durumu akciğerindeki kanama durmadığı için sabah 11 itibariyle ameliyata girdi saat 4 gibi çıktı ve ameliyatı başarılı geçti bu tip operasyonlarda hastayı uyutup makinaya bağlıyolar cünkü makinanın ritmiyle insan nefes alıp verme ritmi birbirini tutmuyo aksi halde ciğerde extra basınç meydana geliyo ve ciğerin patlaması söz konusu oluyo şu saat itibari ile kardeşimizin önünde 48 saati var önemli bi ameliyat geçirdi onun için her an kontrol altında tutuluyo onun dışında birde omurgasında sorun var ama tomografisi çekilmediği için ne oldu henüz belli diğil bazı arkadaşlara kırık var filan diye bilgi verilmiş ama henüz film olmadığı için omurgasındaki sorunun ne olduğu belli diğil arkadaşlar şimdilik bukadar ben gene bilgi aldıkca buradan paylaşıcam kardeşimiz için yapmamız gereken tek şey dua etmek allah yardımcısı olsun alllah açil şifalar versin...

diğer arkadaşımızla ilgili bilgiler ise durumunun iye gittiği yönünde ben yanına çıkamadım almıyolardı çünkü dila arkadaşımız kedisiyle görüşebilmiş şuru açıkmış konuşmuşlar biraz aldığı bilgi ise böbreğinin birisi ve safra kesesinin alındığı yönünde kol ve baçak ksımlarında morluklar varmış kalan böbreğide biraz hasarlıymış ve tedavisi devam ediyo işallah oda en kısa zamanda salığına kavuşur allah tan acil şifalar diliyoruz

Konu maviheyecan tarafından (16-11-2009 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.