Alıntı:
şirin_cadı´isimli üyeden Alıntı
15/11/09 tarihinde başkanınız AYKUT URAK la geçirdiğimiz talihsiz kaza sonrası ikimizde ağar yaralandık biz motorcular çok ince bir ipin üzerinde delicesine dansediormuşuz meğer bir gün düşebileceğimizi düşünmeden hemde yaşamanın nefes almanın ne kdr büyük bir kudret olduğunu daha iii anladık bu kazada ve dostluğun kardeşliğin. bu zor dönemimizde günlerce yanımızdan ayrılmayan kan desteği ve manevi destek veren bizim için dualar eden herkese özelliklede MOTOKOLİK ailesine sonsuz teşekkürler. kardeşlik duygusu bu kadar gelişmiş bir camiada olmaktan ve sizleri tanımaktan onur duyuyorum.iiiki varsınız hepberaber kazasız günlerimiz olacağından eminim. sizleri seviorum.AYŞEN ÖZTÜRK......
|
sevmenin başlangıcı , arkadaşlığın başlangıcı tanımakmış!!! ben sizi, siz yokken ve kaza yaptığınızı öğrenipte tanımaya başladım. talihsiz kazanıza çok üzüldüm. tekrar çok geçmiş olsun.. dilerim tekrar böyle bir şey yaşamazsınız..dilerim en kötü gününüz ömrünüz boyunca sadece geçmişte kalır...hoş geldiniz....