Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2010, 07:21   #10 (permalink)
ümmet perkitan
motorize gezgin üye
ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SocialTwist Tell-a-Friend

kuşadası balık halı üstü çay salonu çorbacı şahin abimle çaylanıyoz,ordaki herşey için kendisine teşekkürler

ilhan yörükoplu kuşadasındaki ilgisive desteği için sağolsun göüşmek üzere ilhancım

kuşadası honda bayiden murat usta yardımları için teşekkürler kendisine

kuşadası honda bayii ahmet bey,ilhan yörük ve murat usta,motorumdaki katkıları için çok teşekkürler kendilerine

milas selimiyede deve geçidi vardı

bodrum güvercinlik kıyıları

geldim bodrum torbaya fatih üreğin komşudu chopperci mesut ustaya konuk oldum gece

mesut.değerli eşi ayça hanım ve ben konuk olduğum süre içinde bana göstermiş oldukları misafirperverlik için kendilerine minnettarım,herşey için teşekkürler.

bodrum merkezden mustafa usta yeni tanıştım kendisiyle muğla bayırdan arkadaşım bülentin teyzeoğlu,ordaki ilgisi için sağolsun.

milasın yukardan görünüşü

muğla bayırdan bülşent ve ersin mezciler

mezci bülent ve ben kardeşime heyşey için teşekkürler.

gökhova rampalarından marmaris yolunun görünüşü

akyaka koyu

marmarisin yukardan görünüşü

[/QUOTE]
turkchopper ve alev yatçılıktan fehmi abi çıkışa kadar yolcu etti sağolsun destekleri için sağolsun,işlerinde başarılar .

turkchopper başkanı aliriza kardeşede marmaristeki yardımları için teşekkür ederim

köyceğizden şahin birinci kardeşim,motoru değiştirmiş chopperci idi recaci olmuş fazer almış güle güle kullansın,köyceğizdeki katkkıları için sağolsun.

[/QUOTE][/QUOTE]

BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BU HAYAT