çok dehşet yerlerden ve çok harika manzaralardan yer yerde derelere saplanarak yüksek tepelerden ve bir çok güzel yerlerden geçtik foto çok çekemedim elimde olanlarda özetler sanırım
gezi çok yormuş olmalı daha başlarda su koyveren şenol abimiz

o motorunu bırakıp agac altında kendinden gecerken bizde foto çekiliyoruz

sen yat abi dinlen senin işin zor

neyse yorulan 18buçukluk kalbi nedim abinin masajıyla kendine geliyor ve 17 buckluk olarak yeniden atmaya başlıyor kalbi genc abimiz

bu motor fena bizimle her yere girip çıktı ve banamısın demedi

duvar tırmandıktan sonra mola

eller havayı işaret ediyor sanki birilerine bişey anlatmak istergibi .
baktım apaci nedim abi bi tepeye çıkamamış hem yardıma gideyim hemde ben dahada yukarıdaki tepeyide çıkayım dedim demesinede motosikletim buraya kadar dedi

ben foto çekerken nedim abimde dönüşe geçmişti.beni bırakıpta

neyse ayak üstü sohbet ve gidilecek yar tartışması

birazda foto

nedim abi eşekle koyu bir sohbete başladı yılların hasretini gideriyorlar sanki

daha sonra eşek dişlerini iyiçe bi gösterdikten sonra uzaklaştı

altarnetif yol arayışı olmadı geri dön

yolda beyaz kartal ve volkanlarla karşılaştık onlarda fıratlarla gazlıyorlarmış beyaz kartal ismailin radyötör borusu su kaçırınca ayrılmışlar

oradan dogru çay içmeye gidiyoruz kısırkaya köyüne orada iki tane boynu bükük abimiz var fotolara ters bakan onlarlada foto alıyoruz

daha sonra tam gaz gazlamaya devam geyik yetiştirme çifliginin aşagı kısımları manzara harika

şenol abimiz

metin abi ve şenol abi

daha sonrada metin abi beni çekiyor

konuşurlarken bende onları çekiyorum

gün bitti gezi tamamlandı sıra yemek faslına geldişenol abi ve metin abi masada atıştırma yapıyor aparatif olarak

nihayet beklenen menüde geldi

bu arada benide çekmeyi unutmuyorlar

daha sonra yanımıza dinc geldi onu dükkanına bırakıp motorunu metin çetinin dükkanına bırakmak üzere motorlarımızın yanına çektim

aslında çekilmesi gereken öyle çok foto vardıki ve neler neler yaşandı neler oldu fakat fotolamak nasip olmadı gazlamanın kötü yanıda foto çekmeye zamanın olmuyor malesef .genede böyle bir pazar gezisi herkese nasip olmaz diyorum ve allaha şükrediyorum